Доступність: В наявності

Зміни та ваші відносини.Посібник для лідера

195,00 

Автор: Пол Девід Тріпп,Тім Лейн “Зміни та ваші відносини.Посібник для лідера”
Видавець: Тюльпан
Рік видання: 2020
Кількість сторінок: 140
Вага: 360 г
Палітурка: м’яка
Формат: 205 х 280 х 8

Опис

Євангеліє цілком і повністю присвячене примиренню спочатку з Богом, а потім і один з одним. Але втілювати Добру звістку в житті – щиро любити інших людей і жити з ними у світі – може бути важкою, іноді хворобливою та часто неприємною працею. У цьому навчальному посібнику Тім і Пол допомагають нам у всеозброєнні протистояти складностям у взаєминах і віднайти радість, життя і надію, які походять від справжнього пізнання людьми один одного.

“Відносини з ближніми: непросто, але не даремно” багато змінить у вашому житті. Лейн і Тріпп дають безцінні поради про те, як розібратися у всіх хитросплетіннях стосунків з людьми.

Наша любов один до одного – найцінніше в очах Божих. Важливішим є лише любов до Бога, Якого ми повинні любити всім серцем, усією душею, усім розумом і всіма силами своїми. Але як часто і в шлюбі, і в сім’ях, і в церкві ми задовольняємося малим поверхневими відносинами, які нічим не загрожують нашому спокою! Пол і Тім написали книгу, що вказує шлях до глибших і змістовніших стосунків із людьми.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Зміни та ваші відносини.Посібник для лідера”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…